sponsoren

ERC Swalmen is verheugd met het feit dat enkele bedrijven zich bereid hebben gevonden de club financieel te steunen. Natuurlijk prijken de namen van onze sponsoren op ons clubshirt. Maar een vermelding op onze website mag ook niet ontbreken.

B-Cables Nederland

B-Cables Nederland produceert speciaal kabels voor de road infra markt. Openbare Verlichting, Detectielussen, VRI’s en tijdelijke werkvakverlichtingskabels zijn een aantal toepassingen van onze kabels. De kabels voldoen aan de hoogste eisen en hebben daarom een Dekra keurmerk. (RWS certificaat).

Door de kleurstelling zijn ze makkelijk te herkennen. Met de materialen die zijn toegepast wordt een hoge standaard neergezet. Hierdoor zijn de kabels: Halogeenvrij, chemisch bestendig en milieu vriendelijk. De hele range van kabels hebben we de naam “SMART TRAFFIC” gegeven om zo onderscheid te maken in de markt. Wilt u meer weten over onze kabels? neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer hierover: info@b-cables.nl of via de telefoon 085-0260070

Jan Wuts

Bij autobedrijf Jan Wuts bent u aan het goede adres voor:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte Toyota’s (en ook alle andere merken)
  • Leasing en financiering op maat
  • Onderhoud, APK en reparatie van alle merken
  • Garantie reparaties aan alle Toyota’s
  • Het leveren van originele Toyota onderdelen
  • Schade herstel van alle merken
  • Voorruit reparatie en ruit vervanging van alle merken
Thielco Steel Solutions Group

Thielco Steel Solutions Group is Europa’s leidende specialist met decennialange ervaring in roosterproductie en corrosiewerende oppervlaktebehandelingen met toepassingen in de meest uiteenlopende markten. Kijk voor meer informatie op: www.thielco.nl

Ulti Tires

Official Ultitires webshop in Europe for the legendary Ultitires racing tires with high grip compounds and carbons rims. Also available at the ERC parts-box.

Mobgums

Markus Mobers, één van de succesvolste 1/12 rijders ter wereld en kind aan huis bij ERC Swalmen, heeft een lijn met 1/12 banden onder de naam MobGums op de markt gebracht. Natuurlijk zijn deze banden in “de kist” van ERC Swalmen op voorraad.

Scroll to Top